El nostre mètode ens representa tant que s’ha convertit en el nostre dogma

Som petits i això ens fa molt àgils

El nostre estudi està format per un equip molt petit i així és com volem mantenir-lo.
Ens agrada oferir un tracte de tu a tu, que sapigueu amb qui esteu tractant, que ens poseu nom i cara.
Al mateix temps, comptem amb una extensa xarxa de col·laboradors experts que ens permet oferir un servei integral i alhora ser molt competitius.
Al nostre parer és un win-win en tota regla.

|

Seiem i parlem

Per poder parlar de tu i per tu necessitem saber qui ets i què vols projectar. Per això a l’inici de cada projecte dediquem un temps a empapar-nos de tot allò que necessitem saber per començar a treballar.

|

Vens amb una idea i nosaltres li donem la volta

Quan rebem un nou encàrrec en treballem l’enfoc des de tots els punts de vista. Ens posem al teu lloc, al del teu client, al del visitant que t’acaba de conèixer i al de qui encara no sap qui ets. Amb aquesta visió global et podem fer propostes que molt probablement no t’havies plantejat.

|

Disseny i usabilitat han de coexistir

De què serveix dissenyar si a la pràctica no és útil?
El disseny ha d’anar lligat a la usabilitat de cada peça per assegurar que l’experiència d’usuari és la desitjada. Una experiència positiva posicionarà correctament la teva empresa.

|

Bellesa sense concepte és només bellesa

A Alucina anem més enllà d’una peça bonica. Ens considerem fanàtics del pixel perfect, del minimalisme gràfic, de la retícula i la tipografia perfecte, però sempre amb un concepte al darrere, per tal que la teva imatge et representi amb coherència. Per això exprimim els nostres caps per trobar la combinació que encaixa a la perfecció amb el teu projecte. Aquests detalls et faran gran.

|

La confiança és la clau de l’èxit

Això ens ho hem gravat a foc. És imprescindible per poder-te donar un bon servei, la teva confiança. Els anys i l’experiència ens han donat unes eines i recursos que abocarem amb totes les nostres energies en el teu projecte.
El diàleg transversal, amb total transparència, farà que tot flueixi i ens portarà tant lluny com tu decideixis.

|

Treballem per seduir

Som així, no hi ha res a fer. El nostre màxim desig és el de veure l’emoció brotar quan presentem un disseny. Saber que hem fet diana, que t’hem tocat la fibra, que la proposta ja no és proposta sinó que és una realitat.
Tot el que fem també parla de nosaltres i ens en volem sentir molt orgullosos.

|

Tots els projectes necessiten el seu temps

És important tenir en compte que cada feina requereix el seu temps. L’objectiu és ben clar, aconseguir el millor producte per a tu. Som honestos, responsables i transparents, si no podem complir el teu timing ho sabràs d’inici.

|

Sí, menys és més

En el nostre disseny queda ben clar aquest concepte. Una gràfica neta i simple és una oportunitat per parlar de forma clara i guanyar en qualitat. Una bona marca amb un bon missatge, aplicats amb un disseny perfecte, són la clau de l’èxit. Aconseguirà que el teu projecte aguanti a la perfecció el pas del temps, essent una peça atemporal.